Setari Cookie-uri

Mantra zodiei tale pentru ultima săptămâna din 2020

Sufletul tău are nevoie de ea mai mult ca oricând. Află care este mantra zodiei tale pentru ultima săptămână a anului 2020. 

Balanță - Am încredere în Univers. Știu că el are un plan incredibil pentru mine. Accept orice mi se întâmplă și cel mai important lucru este să întâmpin surprizele cu tot ce am mai bun de oferit.

Scorpion - Cu cât rămân mai liniștită, cu atât devin mai puternică. Pacea din interior mă ajută să progresez real și semnificativ în exterior.

Săgetător - Mă iubesc clipă de clipă. Cu bune și cu rele. Cu calități și defecte. Mă iubesc așa cum sunt. Mă iubesc pentru că nu există persoană mai importantă pe această lume decât eu însămi.

Capricorn - Sunt mai bună decât am fost ieri. Nu mă compar cu nimeni din această lume. Singura persoană cu care sunt în competiție sunt eu.

Vărsător - Totul este bine în lumea mea. Totul lucrează pentru binele meu cel mai înalt. Din această situație va veni numai binele. Sunt în siguranță.

Citește și:

Pești - Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătatea, fericirea, prosperitatea şi pacea minții.

foto main Miriama Taneckova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.