Setari Cookie-uri

30 Decembrie 2020. Ultima Lună Plină a anului. Horoscop pentru toate zodiile

După un an haotic, plin de durere și suferință pentru sufletele noastre, Luna Plină din decembrie vine cu un sentiment de liniște și speranță. În sfârșit va fi mai bine. 

Luna Plină de pe 30 decembrie 2020 ne pregătește pentru un nou an aducând cu ea motivația de a construi conexiuni mai puternice și de a ne concentra mai mult pe iubirea de sine. Avem ocazia să ne deschidem sufletele și să spunem ce gândim, să ne vindecăm rănile și să o luăm de la capăt cu speranța că va fi mai bine.

Iată horoscopul pentru următoarele zile pentru fiecare zodie:

Berbec

Îți vei dori să te detașezi de lumea agitată și dezordonată și să petreci câteva momente doar tu cu ține. Să fii singură, să îți pui în ordine gândurile și sentimentele și să îți dai seama de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită.

Taur

Profiți de această perioadă pentru a îți procesa sentimentele. 2020 a fost cel mai dificil an de până acum pentru tine - faci tot posibilul să accepți ce s-a întâmplat și să închei capitolele dureroase astfel încât să începi noul an cu liniște și pace în suflet.

Citește și:

Gemeni

Cea mai bună modalitate de a trece prin haosul provocat de anul 2020 este de a învăța să ai grijă de tine. Încearcă să te pui pe primul loc, să îți asculți gândurile și emoțiile și să îți urmezi intuiția în această perioadă.

Rac

Luna Plină va scoate în evidență necesitatea ta de a prioritiza procesul de auto-vindecare. Fă-ți timp pentru a te conecta cu dorințele și sentimentele tale adevărate. Este momentul să dai masca jos și să fii sinceră cu tine.

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.