Setari Cookie-uri

30 Decembrie 2020. Ultima Lună Plină a anului. Horoscop pentru toate zodiile

După un an haotic, plin de durere și suferință pentru sufletele noastre, Luna Plină din decembrie vine cu un sentiment de liniște și speranță. În sfârșit va fi mai bine. 

Leu

Luna plină din decembrie te îndepărtează de muntele emoțional pe care l-ai cărat după tine în 2020. Oferă-ți ocazia de a procesa frământările interioare și de a acordă prioritate lucrurilor care contează cu adevărat pentru tine.

Fecioara

Ultima Luna Plină a anului 2020 îți va oferi o viziune puternică asupra viitorului și te va face să îți reamintești speranțele și dorințele pe care le-ai avut în trecut însă cărora nu le-ai mai dat nicio importantă în ultima perioadă. Lucruri bune urmează să se întâmple.

Balanță

În 2021 vei avea un succes masiv în carieră. Acum este momentul să îți stabilești obiective mari de atins în următoarea perioadă. Între timp, nu uita să ai grijă și de sufletul tău și să îi oferi lucrurile de care are nevoie pentru a simți bucurie.

Citește și:

Scorpion

Luna Plină te ajută să îți faci timp pentru a procesa emoțiile tumultuoase trăite pe tot parcursul anului 2020. Acum este momentul ideal pentru a înțelege noile adâncimi ale sentimentelor tale. Extinde-ți orizonturile și ieși din zona de confort.

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.