Setari Cookie-uri

30 Decembrie 2020. Ultima Lună Plină a anului. Horoscop pentru toate zodiile

După un an haotic, plin de durere și suferință pentru sufletele noastre, Luna Plină din decembrie vine cu un sentiment de liniște și speranță. În sfârșit va fi mai bine. 

Săgetător

Ești imatură în dorințe profunde și trebuie să îți analizezi limitele. Înainte de a intra în noul an, renunță la obiceiurile proaste și fă ordine în relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău. Este momentul să faci schimbări importante dacă vrei să fii fericită cu adevărat.

Capricorn

Pregătește-te să remediezi relațiile distruse și să te eliberezi de nesiguranță. Deschide-ți inima, vorbește despre sentimentele pe care le ai și învață să experimentezi legături puternice cu suflete frumoase. Trăiește cu adevărat.

Vărsător

Concentrează-te asupra sufletului tău. Ai grijă de tine minte, trup și suflet. Folosește-te de energia Racului pentru a lua o pauză de la tot haosul din jur și a îți îndrepta atenția asupra singurei persoane care contează: tu.

Citește și:

Pești

Acesta este un moment ideal pentru a face eforturi și a îți exprima emoțiile astfel încât să creezi ceva frumos. Pe plan sentimental, în următoarea perioadă vei găsi claritate, putere și iubire adevărată în relația romantică.

foto main vectorfusionart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.