Setari Cookie-uri

7 Sfaturi de la Univers pentru a îți activa forța interioară în momentele dificile și a găsi fericirea adevărată 

Învață să ai grijă de sufletul tău astfel încât să poți ajuta mai mulți oameni. Nu mai permite emoțiilor exterioare să te afecteze. Pentru a ieși din întuneric, iată câteva moduri de a îți activa forța interioară și de a găsi pacea și fericirea adevărată. 

Dacă ești o persoană cu suflet sensibil, știi cât de copleșitor poate fi un moment dificil apărut din senin.

Ține cont de aceste sfaturi:

1. Găsește timp pentru a îți reîncarca bateriile

În fiecare zi găsește puțin timp doar pentru tine. Deconectează-te de la tot ce se întâmplă în jurul tău și reîncarcă-ți sufletul cu energie pozitivă. Ai grijă de tine înainte de a avea grijă de ceilalți.

2. Terapie în natură

Fă-ți timp pentru a absorbi energiile vindecătoare ale naturii. Mergi în parcul din apropierea casei tale sau fă o plimbare lungă printr-o zonă liniștită. Bucură-te de momentul prezent, trăiește acum.

3. Conectează-te prin conversații

Vorbește cu alți oameni cu suflet sensibil. Tu ai nevoie de conversații profunde și semnificative. Găsește pe cineva cu care să fii pe aceeași lungime de undă și vorbește despre ceea ce simți.

Citește și:

4. Evită vampirii energetici

Aceștia îți cer prea mult și te seacă de energie și de liniștea sufletească. Evită astfel de oameni toxici ori de câte ori poți. Dacă trebuie să fii în preajma lor, stabilește limite clare astfel încât să nu te copleșească cu problemele lor.

5. Găsește practici conștiente

Pune la cale o rutină pe care să o urmezi cu strictețe - începe-ți dimineața cu meditație, scris în jurnal, citit câteva pagini dintr-o carte. Găsește timp pentru sufletul tău. Astfel de practici îți oferă puterea de a face față obstacolelor pe tot parcursul zilei.

6. Învață să primești iubire

Dacă cineva îți oferă iubire, ajutor... nu spune "Nu". Găsește un echilibru între a ajuta oamenii și a accepta ajutor atunci când ți se oferă.

Citește și:

7. Iubește-te

Iubirea de sine este cel mai frumos cadou pe care ți-l poți oferi - este forța interioară care te va ajuta în cele mai întunecate zile. Nu te pune singură la pământ. Nu te condamna pentru lucrurile pe care nu le poți controla, pentru problemele pe care nu le poți rezolva, pentru obstacolele pe care nu le poți depăși. Lucrează la auto-compasiune, iubește-te necondiționat.

foto main Jozef Klopacka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.