Setari Cookie-uri

Pe 30 ianuarie Mercur intra in Retrograd. Cum va afecta fiecare zodie in parte?

Mercur intra in retrograd pentru prima data in acest an pe 30 ianuarie, oferindu-ne trei saptamani lungi de confuzii, schimbari neasteptate si intoarcere in trecut pentru a inchide rani dureroase.

Sagetator

Pastreaza o minte deschisa in timp ce analizezi situatiile in care te afli - planurile pe care le faci te vor ajuta sa ai mai multa incredere in tine si sa actionezi in functie de ce iti dicteaza sufletul. Va fi mai bine in scurt timp.

Capricorn

Nu te panica foarte tare cu privire la problemele care vor aparea in aceasta perioada. Universul este de partea ta si te indruma pe parcursul calatoriei. Tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in divinitate si sa cauti semnele pe care ti le trimite.

Varsator

Invata din greselile facute in trecut astfel incat sa nu le mai repeti si sa poti evolua in orice aspect al vietii tale. Urmatoarele saptamani vor fi destul de aglomerate, trebuie sa inveti sa iti planifici cat mai bine timpul astfel incat sa te ocupi de tot ce iti doresti.

Pesti

In loc sa te amesteci emotional in problemele altor persoane, foloseste aceasta perioada pentru a face o reflectie interioara profunda si a examina bagajul tau emotional. Lucreaza la durerile din trecut care inca te impiedica sa fii cu adevarat fericita.

Citește și:

foto main joshimerbin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.