Pe 30 ianuarie Mercur intra in Retrograd. Cum va afecta fiecare zodie in parte?

Pe 30 ianuarie Mercur intra in Retrograd. Cum va afecta fiecare zodie in parte?

Mercur intra in retrograd pentru prima data in acest an pe 30 ianuarie, oferindu-ne trei saptamani lungi de confuzii, schimbari neasteptate si intoarcere in trecut pentru a inchide rani dureroase.

Rac Retail jobs

Mare atentie la modul in care iti exprimi gandurile si lucrezi cu oamenii din jurul tau; multi vor interpreta gresit ceea ce spui. Evita discutiile foarte serioase si negocierile pentru viitoarele proiecte profesionale.

Leu

Acest retrograd va avea o influenta deosebit de puternica asupra vietii tale profesionale - nu te mira daca vei fi nevoita sa faci cateva schimbari neasteptate. Trebuie sa inveti sa te adaptezi repede tuturor modificarilor aparute.

Fecioara

Evita schimbarile importante pe plan profesional, nu va fi o perioada buna sa investesti timp in cariera. In schimb, foloseste aceste saptamni pentru a lucra la relatia pe care o ai cu oamenii dragi din viata ta. Pe plan sentimental, ai ocazia sa rezolvi probleme dificile pe care pana acum le-ai tot amanat.

Balanta

Incearca sa nu iti faci prea multe ipoteze in timpul acestui Mercur retrograd - confuziile lui Mercur vor face ca imaginea de ansamblu sa fie una destul de neclara. Incetineste, nimeni nu te grabeste nicaieri, si invata sa ai rabdare.

Scorpion

Este posibil ca in aceasta perioada sa fii nevoita sa faci un pas in trecut pentru a rezolva cateva probleme pe care pana acum le-ai tot amanat. Va fi un moment dureros, insa necesar pentru ca te va ajuta sa faci pace cu tot ce s-a intamplat si sa mergi mai departe cu viata ta.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri