Setari Cookie-uri

Pe 30 ianuarie Mercur intra in Retrograd. Cum va afecta fiecare zodie in parte?

Mercur intra in retrograd pentru prima data in acest an pe 30 ianuarie, oferindu-ne trei saptamani lungi de confuzii, schimbari neasteptate si intoarcere in trecut pentru a inchide rani dureroase.

Rac

Mare atentie la modul in care iti exprimi gandurile si lucrezi cu oamenii din jurul tau; multi vor interpreta gresit ceea ce spui. Evita discutiile foarte serioase si negocierile pentru viitoarele proiecte profesionale.

Leu

Acest retrograd va avea o influenta deosebit de puternica asupra vietii tale profesionale - nu te mira daca vei fi nevoita sa faci cateva schimbari neasteptate. Trebuie sa inveti sa te adaptezi repede tuturor modificarilor aparute.

Fecioara

Evita schimbarile importante pe plan profesional, nu va fi o perioada buna sa investesti timp in cariera. In schimb, foloseste aceste saptamni pentru a lucra la relatia pe care o ai cu oamenii dragi din viata ta. Pe plan sentimental, ai ocazia sa rezolvi probleme dificile pe care pana acum le-ai tot amanat.

Balanta

Incearca sa nu iti faci prea multe ipoteze in timpul acestui Mercur retrograd - confuziile lui Mercur vor face ca imaginea de ansamblu sa fie una destul de neclara. Incetineste, nimeni nu te grabeste nicaieri, si invata sa ai rabdare.

Citește și:

Scorpion

Este posibil ca in aceasta perioada sa fii nevoita sa faci un pas in trecut pentru a rezolva cateva probleme pe care pana acum le-ai tot amanat. Va fi un moment dureros, insa necesar pentru ca te va ajuta sa faci pace cu tot ce s-a intamplat si sa mergi mai departe cu viata ta.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.