Setari Cookie-uri

Pe 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător. Ne deschidem inimile și simțim magia Universului

Cu putere divină, reușim să ne conectăm la sufletele noastre și să ne deschidem inimile pentru a simți adevărata magie a Universului. 

Cu Soarele, Luna și mai multe planete sub influența Vărsătorului, vom intra mai mult ca niciodată în Epoca Vărsătorului. Ne așteaptă o perioada interesantă, plină de noutăți, schimbări și transformări. Universul este alături de noi și ne permite să simțim adevărata magie în toate aspectele vieții noastre.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Puterea este la tine

Indiferent de ce se întâmplă și de problemele cu care te confrunți, încearcă să nu mai pierzi timp făcându-ți griji și să încerci să te concentrezi pe rezolvarea situației. Nu uita că puterea este la tine; cu răbdare vei reuși să depășești aceste momente.

Taur - Timpul le va rezolva pe toate

Este momentul să faci un pas în spate și să îți lași destinul în mâinile Universului. Ai răbdare și nu lupta împotriva planului divin. De asemenea, permite-i timpului să îți vindece rănile încă dureroase și să te ajute să fii din nou liniștită și împăcată.

Citește și:

Gemeni - Nu grăbi lucrurile

Trebuie să înveți să ai răbdare. Toate se întâmplă la timpul lor. Fie că îți place, fie că nu, trebuie să accepți că ești acolo unde trebuie să fii în acest moment. Universul are un plan special pentru tine și îl vei descoperi imediat.

Rac - Spune ce ai pe suflet

Nu îți mai ține în frâu sentimentele. Nu îți mai ascunde gândurile. Este momentul să vorbești deschis despre ceea ce simți și ce gândești. Nu uita că oamenii nu citesc minți, așa că învață să spui ce ai pe suflet.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.