Setari Cookie-uri

Pe 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător. Ne deschidem inimile și simțim magia Universului

Cu putere divină, reușim să ne conectăm la sufletele noastre și să ne deschidem inimile pentru a simți adevărata magie a Universului. 

Săgetător - Recunoaște-ți greșelile și închide ușa trecutului

Tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat. Este momentul să nu te mai mustrezi pentru trecut, să îți recunoști greșelile și să închizi acest capitol dureros odată pentru totdeauna. Este momentul să mergi mai departe cu viața ta.

Capricorn - Nu-ți fie teamă de schimbări

Universul este darnic cu tine și îți scoate la orizont câteva oportunități frumoase de care ar fi bine să profiți. Nu mai sta pe gânduri, ieși din zona de confort și începe acest nou drum - te așteaptă o perioadă frumoasă și foarte interesantă.

Vărsător - Acceptă oamenii pentru ceea ce sunt

Nu mai încerca să schimbi pe nimeni; este momentul să înveți să accepți oamenii așa cum sunt și pentru ceea ce sunt. Să îi iubești necondiționat, să le fii alături, să îi susții și să le arăți cât de mult înseamnă pentru tine.

Citește și:

Pești - Trăiește pentru tine

Nu mai sta să asculți ce spun sau cred oamenii din jurul tău despre tine; este momentul să fii puțin egoistă și să înveți să te pui pe primul loc. Este momentul să trăiești pentru tine și să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

foto main Ellerslie, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.