Setari Cookie-uri

Pe 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător. Ne deschidem inimile și simțim magia Universului

Cu putere divină, reușim să ne conectăm la sufletele noastre și să ne deschidem inimile pentru a simți adevărata magie a Universului. 

Leu - Trăiește pentru ziua de azi

Nu te mai mustra pentru ce s-a întâmplat în trecut și nici nu îți mai face atâtea griji pentru ce se va întâmpla în viitor. Acum este viața ta, în momentul prezent. Învață să trăiești în această clipă fără să te mai pierzi între ce a fost și ce va fi.

Fecioară - Cere ajutorul dacă simți că nu mai poți

Nu trebuie să le faci pe toate singură; nu uita că în preajma ta sunt oameni care te pot ajuta, că te pot susține și care te iubesc necondiționat și ar face orice ca să te vadă fericită. Dacă simți că nu mai poți, cere-le ajutorul. Sunt acolo pentru tine.

Balanță - Nu face schimbări în această perioadă

Aceasta nu este cea mai bună perioadă pentru a face schimbări importante pe niciun plan. Încearcă, în schimb, să profiți de următoarele zile sau chiar săptămâni și să încerci să lucrezi mai mult la relația pe care o ai cu tine însăți.

Citește și:

Scorpion - Este momentul să te redescoperi

În această perioadă astrele sunt de partea ta și îți permit să îți îndrepți atenția asupr apropriei personale; acesta este cel mai bun moment pentru a afla cine ești cu adevărat, ce îți dorești să devii și, cel mai important, de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.