Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 15-21 martie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Astrologie: Afla la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana ca sa atragi fericirea in viata ta.

Berbec - Renunță la ideea că oamenii sunt perfecți

Nu pune niciodată pe un piedestal oamenii din jurul tău pentru că este posibil să fii dezamăgită și rănită. Nimeni nu este perfect, trebuie să înțelegi asta. În imperfecțiune constă fericirea și unicitatea noastră.

Taur - Renunță să te mai lași influențată de alte persoane

Nu permite nimănui să îți spună cum și de ce să îți trăiești viața; nu permite nimănui să te ghideze sau să ia decizii în locul tău. Este momentul să spui "Stop" și să nu te mai lași influențată de alte persoane.

Gemeni - Renunță să te mai neglijezi

Învață să ai grijă de tine din toate punctele de vedere: emoțional, fizic și spiritual. Învață să te pui pe primul loc, să te accepți așa cum ești, cu bune și cu rele, și să te iubești necondiționat. Nu uita că tu trebuie să fii cea mai importantă persoană din viața ta.

Citește și:

Rac - Renunță la oamenii toxici

Știu, doare, este dificil să faci asta, însă crede-mă că este necesar. Nu ai nevoie de persoane toxice care să îți distrugă viața și să îți inunde sufletul de energie negativă, pesimism, drama, depresie și anxietate. Eliberează-te și alege să ai mai multă grijă de tine.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.