Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 15-21 martie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Leu - Renunță la dramă

Nu mai crea dramă acolo unde nu există. Este momentul să înveți să apreciezi ceea ce ai, să fii recunoscătoare pentru tot ce ți-a oferit viața până acum și, cel mai important, să cauți fericirea în sufletul tău. Este acolo, crede-mă, așteaptă să fie găsită.

Fecioară - Renunță la frica de singurătate

Învață să fii singură; să te bucuri de timpul petrecut împreună, să îți asculți sufletul și să îți înțelegi inima. Este momentul să fii doar tu cu tine, profită de această perioadă deoarece nu te vei mai întâlni niciodată cu ea.

Balanță - Renunță la comoditate

Se anunță câteva schimbări importante pe plan profesional, așa că este timpul să îți iei inima în dinți și să profiți de oportunitățile apărute. Renunță la comoditate deoarece te așteaptă o perioadă extrem de frumoasă din toate punctele de vedere.

Citește și:

Scorpion - Renunță la încăpățânare

În această perioadă ești destul de încăpățânată și faci doar ceea ce îți dorești; ei bine, trebuie să înțelegi că sunt și alte persoane care depind de tine și care pot fi rănite din cauza orgoliului tău. Învață să fii mai empatică și să asculți ce au de spus și ceilalți.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.