Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 15-21 martie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Sagetător - Renunță la visurile imposibile

Știu, cu toții avem acele visuri incredibile care nu ne permit să trăim cu adevărat, care ne țin ocupați și nu ne lasă să ne concentrăm asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Îndreaptă-ți atenția, în schimb, asupra visurilor cu adevărat frumoase, care chiar pot aduce fericire și liniște în viața ta.

Capricorn - Renunță la așteptările mult prea mari de la oamenii din jur

Trebuie să înveți să faci compromisuri în relațiile pe care le ai nu doar cu partenerul de cuplu, ci și cu membrii familiei, prietenii, colegii de la locul de muncă. Permite-le să fie așa cum își doresc și renunță la așteptările uriașe pe care le ai de la ei.

Vărsător - Renunță la a te pune pe plan secund

Trebuie să înțelegi că este foarte important să te pui pe primul loc; să ai grijă de sufletul tău, să îți înțelegi stările și să faci tot posibilul pentru a te face fericită. Renunta la a te mai pune pe plan secund.

Citește și:

Pesți - Renunță să mai ai încredere deplină în oamenii din jurul tău

Este posibil ca spre începutul săptămânii să fii dezamăgită de una dintre cele mai importante persoane din viața ta. Ei bine, aceasta este o lecție pe care o înveți într-un mod dificil: nu trebuie să ai atât de multă încredere în oamenii din jur.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.