Setari Cookie-uri

10 Semne care dezvăluie că ai de-a face cu un maestru în manipulare

Cunoașterea acestor semne te poate ajuta să preiei controlul situației și să îți protejezi sufletul.

6. Te intimidează emoțional

Te poate insulta/ răspândi zvonuri despre tine/ nu te lasă să îți spui părerea. Un alt mod prin care încearcă să te intimideze emoțional este prin a îți spune că te înșeli dacă nu ești de acord cu el.

7. Găsește scuze

Dacă de fiecare dată spune că din anumite motive are un comportament negativ, înseamnă că este manipulator. Va încerca să te convingă că nu este el de vină pentru modul în care se poartă cu tine.

8. Schimbă subiectul când se simte inconfortabil sau simte că nu poate controla situația

Nu își dorește să vorbească despre un lucru în privința căruia s-a înșelat. De fiecare dată când apare ceva legat de acel subiect, va aduce în discuție altceva, încercând să evite să spună adevărul.

Citește și:

9. Omite informații importante pentru a fi în avantaj

Va ascunde informații esențiale astfel încât să poată avea un avantaj. De asemenea, face tot posibilul ca tu să nu descoperi o greșeală sau o minciună; uneori evita cu totul să îți răspundă la întrebări pentru că nu vrea (sau nu poate) să fie sincer.

10. Te face să te simți vinovată

Mai tot timpul te face să te simți vinovată. Se așteaptă ca tu să îți sacrifici fericirea pentru a face ce își dorește el - și te va face să te simți vinovată dacă vei face altfel.

foto main delcarmat, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.