Setari Cookie-uri

5 semne subtile care iti arata ca sistemul tau imunitar este slabit

In timp ce unele afectiuni pot fi identificate imediat, un sistem imunitar care nu functioneaza la capacitate maxima este mai greu de observat.

Cum iti dai seama ca ai un sistem imunitar slabit? Acesta nu este palpabil, din pacate. Nu il poti vedea, nu il poti atinge, insa stii ca atunci cand nu functioneaza bine, esti predispusa la o multime de probleme de sanatate.

Un sistem imunitar slabit te lasa mai vulnerabila atat in fata virusurilor si bacteriilor, cat si in fata efectelor stresului de zi cu zi. De aceea, este important sa te asiguri ca el functioneaza perfect, indiferent de perioada anului. Iata cum iti dai seama ca ai un sistem imunitar slabit si ce poti face pentru a-l ajuta!

1. Esti obosita tot timpul. Oboseala cronica, mai ales atunci cand este asociata cu mult stres fizic si psihic, poate slabi rapid sistemul de aparare al organismului. Prin urmare, daca te simti mereu extenuata si nu ai energie nici macar pentru lucrurile care iti fac placere, este posibil ca sistemul tau imunitar sa aiba de suferit.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.