Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 29 martie - 4 aprilie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la temeri

Trebuie să înveți să crezi în tine și să faci lucrurile pe care ți le dorești fără să îți mai fie teamă de greșeli sau de ce vor spune oamenii din jurul tău. Trăiește fix după cum îți dictează sufletul pentru că doar așa vei fi liberă și fericită cu adevărat.

Taur - Renunță la dorința de a te întoarce în trecut

De ce vrei să faci asta? În trecut nu mai există fericire și nici nu mai poți schimbă nimic din tot ce s-a întâmplat. Este momentul să accepți adevărul, să închizi acea ușa și să mergi mai departe cu viața ta; lucruri minunate te așteaptă.

Gemeni - Renunță la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale

Nu-ți fie teamă să ai din nou încredere în oameni; nu îți fie teamă să renunți la toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și să iubești din nou. Nu îți fie teamă să fii vulnerabilă. Aceasta este viața ta, bucură-te de ea.

Citește și:

Rac - Renunță să îți mai faci atâtea griji cu privire la viitor

Știu, e ciudat să nu știi încotro se îndreaptă viața ta; însă, dacă privești dintr-o altă perspectivă lucrurile, poate fi interesant să nu știi cum, unde și cu cine vei fi peste câteva luni sau chiar un an. Bucură-te de această perioadă deoarece nu te vei mai întâlni cu ea niciodată.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.