Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 29 martie - 4 aprilie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Renunță la teama de schimbare

Nu-ți fie teamă de schimbare, face parte din viață și este minunată deoarece datorită ei ajungi să crești, să îți dai seama cât de puternică ești, să înțelegi de ce ai nevoie pentru a fi fericită și să te bucuri de viață indiferent de locul în care ești acum.

Capricorn - Renunță la grija pe care le-o porți altor oameni

Pierzi atât de multe făcându-ți non stop griji pentru oamenii din jurul tău. Fiecare persoană are propria viață, propria poveste, propriul mod de a își trăi prezentul. Poți fi alături de cei dragi, însă nu le poți prelua nici problemele și nici stările.

Vărsător - Renunță la dorința de a deține controlul asupra vieții tale

Una dintre cele mai grele lecții pe care le înveți în această perioadă este să nu mai încerci să deții controlul asupra vieții tale. Sunt atât de puține lucruri pe care le putem controla cu adevărat; încearcă să te eliberezi de tot și să ii permiți Universului să îți arate calea.

Citește și:

Pești - Renunță la griji

Nu îți mai face griji pentru ceva ce nu știi dacă se va întâmplă. Încearcă să te detașezi de tot ce se întâmplă, să faci un pas în spate și să te lași în voia Universului; el știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.