Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 29 martie - 4 aprilie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Renunță să mai asculți părerile oamenilor din jurul tău

Nu trebuie să te intereseze ce spun oamenii din jurul tău, fiecare are o părere subiectivă în funcție de experiențele, trăirile și stările. Învață, în schimb, să te concentrezi pe ceea ce simți tu; ia decizii în funcție de ce îți dictează sufletul și inima.

Fecioară - Renunță să pui răul în față

Nu mai fi atât de pesimistă; nu mai pune răul în față de fiecare dată. Ia lucrurile treptat și încearcă să nu te mai temi de nimic. Să ai încredere în tine, să mergi mai departe cu viața ta, să te bucuri de fiecare moment și să îți numeri binecuvântările. Indiferent de ce se va întâmpla, vei fi bine.

Balanță - Renunță la toate grijile pe care le ai

Citește și:

Scapă de griji pentru că nu vei ajunge nicăieri cu ele; nu uita că acestea sunt doar în capul tău, nu le permite să îți controleze viața și deciziile pe care vrei să le faci. Ai încredere că totul va fi bine și mergi mai departe pe drumul tău.

Scorpion - Renunță la teama de schimbare

De ce îți este teamă să începi o nouă poveste? Aceasta este viața ta, acesta este drumul tău, acceptă faptul că trecutul este în spate și că acum este singurul moment care contează. Trăiește cu adevărat și bucură-te de surprizele pe care ți le oferă Universul.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.