Setari Cookie-uri

Citatul sufletului tău pentru luna aprilie 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut

Luna Aprilie este aici pentru a ne vindeca sufletele. Universul ne protejează inimile și ne ajută să ne eliberăm de toată durerea, să închidem rănile și să vindecăm cicatricile. Este o perioadă frumoasă, de creștere spirituală, de iubire necondiționată față de noi înșine, de redescoperire. 

Leu

Forţa unui om de a îndura suferinţa e imensă şi n-ar fi dacă noi resurse de speranţă, care nasc în sufletul uman că un val îndată ce valurile precedente s-au sfărâmat de ţărm, n-ar ţâşni din adâncuri şi nu ne-ar face iarăşi puternici.

Fecioară

Iubirea este floarea vieții și înflorește neașteptat și fără nicio lege și trebuie adunată acolo unde este găsită, bucurându-te de ora scurtă a duratei sale.

Balanță

Poate te vei confrunta cu multe înfrângeri, dar nu trebuie să te lași învins. De fapt, s-ar putea să fie necesar să te confrunți cu obstacole, pentru a ști cine ești, din ce poți să te ridici și cum poți să o scoți la capăt.

Scorpion

Toate necazurile pe care le-am avut, toate supărările și obstacolele m-au întărit. Poate nu-ți dai seama atunci când ți se întâmplă, dar să ți se întoarcă spatele poate fi cel mai bun lucru pentru tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.