Setari Cookie-uri

Citatul sufletului tău pentru luna aprilie 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut

Luna Aprilie este aici pentru a ne vindeca sufletele. Universul ne protejează inimile și ne ajută să ne eliberăm de toată durerea, să închidem rănile și să vindecăm cicatricile. Este o perioadă frumoasă, de creștere spirituală, de iubire necondiționată față de noi înșine, de redescoperire. 

Săgetător

Am învățat că în fiecare zi ar trebui să întinzi mâna și să atingi pe cineva. Oamenii au nevoie de o îmbrățișare călduroasă sau doar de o bătaie ușoară și prietenească pe umăr.

Capricorn

Frica va juca un rol în viața ta, dar tu decizi câtă importanță îi acorzi. Poți să îți petreci o viață întreagă imaginându-ți fantasme, temându-te pentru viitor, dar tot ceea ce va exista vreodată este ceea ce se petrece acum aici, iar deciziile pe care le luăm în acest moment sunt bazate pe Iubire sau Frică.

Vărsător

Fă acel singur lucru pe care crezi că nu îl poți faci. Nu reușești. Încearcă din nou. Fă mai bine a doua oară. Singurii oameni care nu se șifonează sunt cei care nu se urcă niciodată pe funia pentru acrobați.

Citește și:

Pești

Asumă-ți responsabilitatea pentru viața ta. Înțelege că tu ești singura persoană care te va duce acolo unde vrei. Nimeni altcineva nu o va face.

foto main Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.