Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 26 aprilie - 2 mai

Spune-mi ce zodie ești și eu îți voi spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie și care îți va aduce liniște. 

Balanță

Cred că merit tot ceea ce este mai bun de la viață. Abundența mi se cuvine. Fericirea mi se cuvine. Bucuria mi se cuvine. Succesul mi se cuvine. Iubirea adevărată mi se cuvine.

Scorpion

Totul în viață vine la mine cu bucurie, ușurinta și glorie. Am încredere că Universul are un plan special pentru mine. Am încredere că va fi din ce în ce mai frumos.

Săgetător

Iubirea Universului mă înconjoară, mă vindecă și radiază prin mine iar toți cei care intră în contact cu mine pot să o simtă la rândul lor.

Capricorn

Nu mă mai tem de nimic. Iau destinul în mâinile mele și lupt pentru ceea ce îmi doresc. Nu renunț până când nu ajung acolo unde îmi doresc.

Vărsător

Mă eliberez de trecut. Mă eliberez de tot ce doare. Închid ușa pentru totdeauna și învăț să îmi vindec rănile. Sunt bine. Puțin câte puțin și învăț să accept ce s-a întâmplat și să merg mai departe cu viața mea.

Citește și:

Pești

Merit tot ce este mai bun și accept că binele să vină spre mine.Toate nevoile mele sunt îndeplinite înainte că eu să le cer.

foto main agsandrew, Shutterstock.com

Energia prosperității: nici avari, nici cheltuitori

Această vibrație atinge bogățiile noastre, atât spirituale, cât și materiale. Ne atrage atenția la dezamăgiri. Este posibil să fim înșelați fie de o persoană pe care o credeam de încredere, fie păcăliți în privința banilor, prin sustragerea frauduloasă a unor sume de bani de către persoane cunoscute sau nu (de exemplu prin intermediul internetului).

Această vibrație este strâns legată de cea de mai sus, căci soluția pentru a evita posibile neplăceri o reprezintă buna și atenta comunicare.

Această energie ne îndeamnă totodată la echilibru, astfel încât să nu fim nici avari, dar nici cheltuitori. Este indicat să faceți acele achiziții de care chiar aveți nevoie, poate pentru casă sau cineva drag, poate pentru îmbunătățirea mediului la birou sau pur și simplu poate fi vorba despre o investiție în educație (cursuri de orice fel) sau sănătate (de exemplu înscrierea la un curs de înot sau într-un program sportiv, fie acesta desfășurat și online).

Citește și:

Este o energie care ne învață ce să facem cu încrederea noastră în ceilalți, dar și cum să ne cheltuim/investim conștient banii și resursele.

Este valoros pentru noi pe termen lung să învățăm echilibrul acestei energii, căci ne va aduce prosperitate, mulțumire și dezvoltare spirituală și materială. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Citeste si:

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor...

Vizionare placuta

S-ar putea sa-ti placa si:

Citește și:

Mai multe articole:

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Share pe facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.

ALEGE O USA DE PRIMAVARA SI AFLA CE TE ASTEAPTA IN URMATOARELE LUNI

KUDIKA


Ce i-a ajutat pe români să își păstreze echilibrul în pandemie?

KUDIKA

Citește și:

Impactul pandemiei de COVID-19 asupra femeilor din România

KUDIKA


SENDGIFT: CADOURI PERSONALIZATE DIN INIMA PENTRU CEI DRAGI

KUDIKA


Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.