Setari Cookie-uri

Pe 27 aprilie am avut prima Super Lună a anului. Cum vor fi următoarele 2 săptămâni pentru fiecare zodie în parte

În dimineața de 27 aprilie, la ora 6:30 a României, pe cer a strălucit mai puternic ca niciodată o lună plină superbă, prima Super Lună a acestui an. Luna a răsărit în zodia Scorpion, semn de apă, iar energiile și influențele ei vor fi resimțite până la aproape 2 săptămâni. 

Luna Plină a răsărit în zodia Scorpion în mijlocul sezonului Taurului și a venit plină de energii divine pentru toate semnele zodiacale. Scorpionul reprezintă intensitate, inflexibilitate și dorința de intimitate. Atât Taurul, cât și Scorpionul sunt semne fixe care indică rezistență împotriva schimbărilor și încăpățânare.

În următoarea perioadă trebuie să încercăm să renunțăm la controlul pe care vrem să îl avem și să ne permitem să ne simțim vulnerabili. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Tu trebuie să renunți la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și să începi să comunici sincer și deschis. Împărtășește gândurile și emoțiile tale cu oamenii din jurul tău astfel încât să poți crea relații mature, puternice, adevărate. Această perioadă este perfectă pentru eliberarea emoțională.

Citește și:

Taur

Universul îți cere să renunți la sentimentele suprimate legate de relațiile din trecut. Închide acea ușă dureroasă și mergi mai departe. În prezent încearcă să te exprimi deschis și să comunici fără perdea cu oamenii din jurul tău.

Gemeni

Trebuie să analizezi puțin obiceiurile tale de zi cu zi și să fii mai realistă și mai sinceră cu tine însăți. S-ar putea să tragi câteva concluzii interesante care te vor ajută să iei decizii importante în relațiile cu oamenii din jurul tău.

Rac

Această Super Lună îți aduce ocazia ideală de a te cunoaște cu adevărat. Ascultă-ți inima, exprimă-ți clar emoțiile profunde și încearcă să le înțelegi. Nu te mai ascunde după măști, este momentul să te descoperi și să înțelegi ce îți lipsește pentru a fi fericită.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.