Setari Cookie-uri

Pe 27 aprilie am avut prima Super Lună a anului. Cum vor fi următoarele 2 săptămâni pentru fiecare zodie în parte

În dimineața de 27 aprilie, la ora 6:30 a României, pe cer a strălucit mai puternic ca niciodată o lună plină superbă, prima Super Lună a acestui an. Luna a răsărit în zodia Scorpion, semn de apă, iar energiile și influențele ei vor fi resimțite până la aproape 2 săptămâni. 

Leu

În următoarele zile te vei confrunta cu câteva probleme personale pe care încerci să le rezolvi cât mai repede cu putință. Ascultă ce au de zis oamenii din jurul tău și acceptă-le punctul de vedere. De asemenea, privește adânc în sufletul tău - este posibil să găsești câteva răspunsuri pe care le cauți de ceva timp.

Fecioară

În această perioadă ești destul de secretoasă cu privire la viața ta; îți păstrezi planurile și gândurile doar pentru tine pentru că nu vrei să fii influențată de nimeni în alegerile pe care urmează să le faci. Îți acorzi prioritate și te concentezi pe nevoile tale.

Balanță

Trebuie să îți reevaluezi valorile și planurile dacă îți doreșți că această perioadă să fie una incredibilă pentru tine. Încearcă să faci lucruri care să te bucure cu adevărat. De asemenea, eliberează-ți sufletul de emoțiile dificile și lucrurile inutile. Nu te mai agăța de nimeni pentru a fi fericită.

Scorpion

Citește și:

Această perioadă te modelează într-o persoană nouă în timp ce te ajută să te descoperi și să îți dai seama ce vrei cu adevărat de la viață. Lasă-ți spiritul să se dezlănțuie, permite-i sufletului să fie liber. Concentrează-te pe intuiția ta și urmărește drumul către care te îndreaptă.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.