Setari Cookie-uri

Pe 27 aprilie am avut prima Super Lună a anului. Cum vor fi următoarele 2 săptămâni pentru fiecare zodie în parte

În dimineața de 27 aprilie, la ora 6:30 a României, pe cer a strălucit mai puternic ca niciodată o lună plină superbă, prima Super Lună a acestui an. Luna a răsărit în zodia Scorpion, semn de apă, iar energiile și influențele ei vor fi resimțite până la aproape 2 săptămâni. 

Săgetător

Universul poate scoate la iveală câteva secrete care îți vor da peste cap toate planurile de viitor. Mare atenție la modul în care comunici cu oamenii din jurul tău - este foarte important să fii sinceră și să vorbești deschis, fără perdea. Pe plan sentimental, ești în sfârșit liniștită.

Capricorn

În această perioadă este important să încerci să construiești relații mai bune cu oamenii din jurul tău. Socializează, fii deschisă, ieși din zona de confort. Visurile tale ar putea fi împlinite dacă îți permiți să te exprimi natural și să comunici sincer.

Vărsător

Pregătește-te să strălucești la locul de muncă. În această perioadă ești foarte concentrată pe ce ai de făcut, ai idei extraordinare și reușești să îi surprinzi pe toți cu talentele tale. Toată lumea va aprecia prezența ta valoroasă.

Citește și:

Pești

Ești profund absorbită de ce se întâmplă în jurul tău. Încearcă, însă, să te detașezi puțin de toate situațiile care nu te ajută și să încerci să îți asculți sufletul. Prin cunoașterea propriei persoane ai puterea de a schimba această lume.

foto main Lena Grottling, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.