Setari Cookie-uri

4 Motive pentru care te simti singura in relatia de cuplu si ce sa faci pentru a schimba asta

Viata de cuplu si singuratatea nu par doua cuvinte care sa se potriveasca. Totusi, de multe ori acesta este cazul. Singuratatea este reala pentru mult prea multe cupluri. In acest moment s-ar putea sa te intrebi daca si tu esti in aceasta situatie - si de ce tu si/sau partenerul tau va confruntati cu singuratatea in relatia voastra - relatie pe care v-ati imaginat-o ca fiind refugiul vostru care va va aduce fericirea absoluta pentru eternitate. 

4 Motive pentru care te simti singura in relatia de cuplu:

1. Tu si partenerul de cuplu aveti programe de munca diferite

Poate ca unul dintre voi vine acasa dupa ce celalalt adoarme sau pleaca inainte ca celalalt sa se trezeasca. Daca da, este posibil sa nu va conectati suficient, iar acest lucru va poate face sa pierdeti legatura unul cu celalalt si sa incetati sa impartasiti toate micile bucurii zilnice.

2. Nu exista momente intime

In relatiile in care partenerii se simt singuri, rareori acestia mai au timp pentru momentele intime. Mai mult, micile manifestari de afectiune care ar trebui sa fie in mod regulat precum un sarut de "Somn usor" sau "Buna dimineata", o mangaiere pe umar, o imbratisare, sunt pe cale de disparitie (asta daca nu deja au disparut complet).

3. Nu exista suport emotional

Lucruri urate se intampla - situatii nefericite apar la usa ta cand te astepti mai putin la ele. In astfel de momente, te astepti ca partenerul tau sa fie acolo pentru tine - sa te sprijine si sa te ridice de la pamant.

Citește și:

Daca nu te simti sustinuta emotional, acest lucru poate crea distanta si singuratate in relatie.

4. Nu exista timp de calitate in doi

Absenta este unul dintre modurile prin care cuplurile pierd legatura unul cu celalalt. De ce este important timpul in doi? - Oricat de mult v-ati cunoaste, aveti ocaiza sa gasiti ceva nou de descoperit - pasiuni, aspiratii, oameni.

Comunicarea eficienta si timpul de calitate joaca un rol major in sustinerea unei relatii, impiedicand-o sa devina plictisitoare.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.