Setari Cookie-uri

4 Motive pentru care te simti singura in relatia de cuplu si ce sa faci pentru a schimba asta

Viata de cuplu si singuratatea nu par doua cuvinte care sa se potriveasca. Totusi, de multe ori acesta este cazul. Singuratatea este reala pentru mult prea multe cupluri. In acest moment s-ar putea sa te intrebi daca si tu esti in aceasta situatie - si de ce tu si/sau partenerul tau va confruntati cu singuratatea in relatia voastra - relatie pe care v-ati imaginat-o ca fiind refugiul vostru care va va aduce fericirea absoluta pentru eternitate. 

Ce poti face pentru a te reconecta cu partenerul de cuplu si a evita sa te mai simti singura in relatie:

1. Iesiti la intalniri

Puteti stabili sa iesiti o data pe saptamana la o intalnire - la o cafea, la un mic dejun, la o limonada, la o plimbare. Nu conteaza ce faceti si unde mergeti - important este sa fiti doar voi doi si sa va placa amandurora.

2. Vorbiti, vorbiti si iar vorbiti

Una dintre cele mai mari probleme in relatiile in care una (sau ambele parti) se simte singura este lipsa comunicarii. Partenerii sunt prea ocupati sa isi traiasca viata individual si si-au neglijat relatia. De aceea este foarte important sa vorbiti deschis cat mai des cu putinta.

3. Micile atentii conteaza - cadouri marunte, imbratisari, saruturi, gesturi, dovezi de dragoste.

4. Aratati intelegere, compasiune si respect

Trateaza-ti partenerul asa cum ti-ai trata cel mai bun prieten. Petrece timp cu el si arata-i ca il iubesti. Respecta-l pentru ceea ce este. Fa lucruri pentru a ii arata ca il iubesti - in mod regulat, nu doar la ocazii speciale.

Citește și:

5. Gasiti un hobby pentru amandoi (important este sa va placa sa il faceti nu doar separat, ci si impreuna) si apucati-va de el.

foto main Blueastro, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.