Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 10-16 mai ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana ca sa atragi fericirea in viata ta. 

Berbec - Trebuie să renunți la scuze

Nu mai căuta scuze clipă de clipă, din contră - încearcă să găsești timp pentru a îți schimba perspectiva și a îți dezvolta o mentalitate de creștere, de a învăța noi abilități și de a dobândi noi cunoștințe. Crede în tine.

Taur - Trebuie să renunți la nefericire

Schimbarea începe cu tine, cu lucrurile pe care tu le faci. Degeaba spui că vrei să fii fericită, dacă te concentrezi pe lucrurile negative. Încearcă, în schimb, să îți schimbi gândirea - să fii mai optimistă, să îți numeri binecuvântările și să te bucuri de fiecare moment mărunt care îți pune zâmbetul pe buze.

Gemeni - Trebuie să renunți să te mai intereseze oamenii despre tine

De ce te interesează atât de mult ce spun alții despre tine? Trăiește pentru tine, nu pentru altcineva. Alege să fii puțin egoistă, să te pui pe primul loc și să nu mai trăiești concentrându-te să ii mulțumești pe cei din jur. Mulțumește-te pe tine și vei fi fericită.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți la nevoia de a deține controlul

În această săptămână încearcă să faci un pas în spate și să scapi de acea dorință puternică de a controla ce se întâmplă cu tine și cu toți cei din jurul tău. Eliberează-te de tot și trăiește liber.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.