Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 10-16 mai ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana ca sa atragi fericirea in viata ta. 

Săgetător - Trebuie să renunți la nevoia de a avea întotdeauna dreptate

Poate că în această săptămână va trebui să faci o schimbare în ceea ce privește modul în care interacționezi cu oamenii din jurul tău. Învață să scapi de acea dorință arzătoare de a avea întotdeauna dreptate.

Capricorn - Trebuie să renunți la incertitudini

Nimic nu va funcționa dacă în sufletul tău există incertitudini care te țin în loc, care nu îți permit să mergi mai departe, să încerci, să testezi. Scapă de toate aceste gânduri și încearcă să ai încredere în tine. Vei vedea că lucrurile se vor schimba.

Vărsător - Trebuie să renunți la trecut

Trecutul nu îți permite să evoluezi, să fii tu însăți, să trăiești în prezent. Degeaba ai planuri pentru viitor dacă tu continui să te întorci la amintiri și la momentele deja trăite. Concentrează-te asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la teama pe care o ai cu privire la ce vor spune alții

Nu te mai concentra pe ce spun oamenii din jurul tău; fiecare persoană își trăiește propria viață. Acum, tu concentrează-te pe drumul tău, fă alegerile pe care tu le consideri necesare și mergi mai departe.

foto main: Gorbash Varvara, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.