Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 10-16 mai ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana ca sa atragi fericirea in viata ta. 

Leu - Trebuie să renunți la frica de a trăi liber

Din cauza tuturor lucrurilor care s-au întâmplat în ultima perioadă, ai construit ziduri în jurul inimii tale pentru că nu vrei să mai suferi. Însă fericirea este dincolo de acele ziduri, așteaptă să fie găsită. Scapă de frică și vei vedea cât de frumos poți trăi.

Fecioară - Trebuie să renunți la a da vina pe tine pentru ce se întâmplă

Uneori Universul are planuri mai dificile pentru noi și ne este greu să le înțelegem. Nu este momentul să dai vina pe tine pentru această situație; în schimb, gândește-te că în scurt timp totul va fi bine.

Balanță - Trebuie să renunți la toate zidurile construite în jurul inimii tale

Nu îți mai fie teamă să iubești cu tot sufletul; dărâmă toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teamă de a fi rănită. Deschide-ți sufletul și vei vedea cum arată iubirea adevărată.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la amintirile dureroase

Învață să fii recunoascatoare pentru tot ce ai trăit. Este momentul să mergi mai departe cu viața ta. Acceptă tot ce s-a întâmplat, îngroapă amintirile dureroase și continuă-ți drumul. Te așteaptă surprize minunate.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.