Setari Cookie-uri

Pe 31 mai Mercur intră retrograd în Gemeni. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Universul ne spune să fim pregătiți și să ne așteptăm la greșeli majore în viața personală. Trebuie să ne lovim destul de puternic de ușile închise pentru a învăța lecțiile importante și a nu ne mai întoarce în trecut. 

Mercur în Retrograd. Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Gândește-te cu atenție la lucrurile pe care le spui în următoarea perioadă și la persoanele în față cărora vrei să îți deschizi sufletul pentru că este posibil să te trezești în mijlocul unui conflict sau al unei drame.

Taur

Următoarea perioadă pare să fie una de vindecare totală pentru tine. Universul îți oferă posibilitatea de a face pace cu oamenii cu care ai fost în conflicte dureroase, de a lăsa trecutul în spate și de a merge mai departe cu viața ta. Alegi să fii fericită și să te bucuri de ce ți se întâmplă în aceste momente.

Gemeni

În această perioadă Universul te îndeamnă să fii foarte atentă la viața profesională; este momentul să îți verifici finanțele astfel încât să îți dai seama dacă trebuie să mai iei și alte proiecte pe lângă cele de care deja te ocupi. Pe plan personal lucrurile par să stea destul de bine.

Citește și:

Rac

În următoarea perioadă înveți faptul că lucrurile nu se întâmplă atunci când îți dorești tu să se întâmple, ci în momentul în care sufletul tău este pregătit pentru ce urmează să se întâmple. Universul este de partea ta și încearcă să te ajute să lucrezi mai mult la răbdare.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.