Setari Cookie-uri

Pe 31 mai Mercur intră retrograd în Gemeni. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Universul ne spune să fim pregătiți și să ne așteptăm la greșeli majore în viața personală. Trebuie să ne lovim destul de puternic de ușile închise pentru a învăța lecțiile importante și a nu ne mai întoarce în trecut. 

Leu

Din cauza secretelor, tensiunea dintre tine și oamenii dragi poate crește în următoarele săptămâni. Folosește această perioadă ca o oportunitate de a apăsa butonul de resetare. Remediază relațiile cu cei dragi înainte de a fi prea târziu.

Fecioară

Este timpul să te gândești mai mult la visurile despre care ai spus până acum că sunt inaccesibile sau greu de îndeplinit. Cultivă viziunile tale în următoarele zile și fă-ți un plan de care să te ocupi. Până la finalul lunii iunie este posibil să îți dai seama care este drumul pe care vrei să mergi.

Balanță

Este posibil să simți o presiune destul de mare asupra ta în ceea ce privește direcția carierei. Folosește următoarea perioadă pentru a te reorienta, pentru a înțelege ce îți dorești de la viață și ce te face cu adevărat fericită.

Citește și:

Scorpion

Folosește energia puternică din următoarea perioadă pentru îți imagina viitorul. Cine vrei să fii? Cum vrei să fii? Unde vrei să fii? Răspunde-ți sincer la aceste întrebări, apoi profită de Mercur retrograd pentru a practica schimbarea mentalității tale către iubire de sine și dezvoltare personală.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.