Setari Cookie-uri

Pe 31 mai Mercur intră retrograd în Gemeni. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Universul ne spune să fim pregătiți și să ne așteptăm la greșeli majore în viața personală. Trebuie să ne lovim destul de puternic de ușile închise pentru a învăța lecțiile importante și a nu ne mai întoarce în trecut. 

Săgetător

Universul are un mesaj clar pentru tine: Să ai dreptate nu este întotdeauna cel mai important lucru din viață. În următoarea perioadă este posibil să primești câteva lecții importante și puțîn dureroase și asta deoarece înțelegi că lupta pentru putere poate distruge relații.

Capricorn

Este posibil ca în următoarea perioadă să te simți înclinată să îți întinzi aripile și să zbori departe de orice problemă, responsabilitate, grijă. Trebuie, însă, să rămâi cu picioarele pe pământ și să înfrunți viața. Acest moment te va face mai puternică și te va învăța multe lecții importante.

Vărsător

Folosește energia cosmică din următoarea perioadă pentru a crea o dinamică mai sănătoasă în relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău. Trebuie să renunți la resentimente astfel încât să poți spune că ai închis cu adevărat ușa trecutului și ai ales să mergi mai departe cu viața ta.

Citește și:

Pești

De obicei, faci o treabă excelentă în echilibrarea balanței între viața profesională și viața personală. Însă, în următoarea perioadă este crucial să iei o scurtă pauză de la carieră și să îți îndrepți atenția asupra relației cu partenerul de cuplu. Lucrurile s-au răcit între voi și trebuie să repari această situație înainte de a nu fi prea târziu.

foto main Aphelleon, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.