Setari Cookie-uri

Alege îngerul păzitor și află mesajul pe care îl are pentru tine pentru luna iunie 2021

Test nou pentru prima lună din vară: alege îngerul care îți cheamă sufletul și descifrează mesajul pe care îl are pentru tine pentru viitor. 

Dacă ai ales primul înger...

Trebuie să ai mai multă grijă de tine. Universul te sfătuiește să faci un pas în spate, să pui pe pauză tot ce faci și să încerci să îți acorzi mai multă atenție ție și doar atât. Este momentul să fii puțin egoistă și să îți pese doar de fericirea ta, de visurile tale, de planurile tale, de liniștea sufletului tău.

În următoarele săptămâni ar fi bine dacă ai petrece mai mult timp singură - pentru a te înțelege mai bine, a te redescoperi, a îți da seama ce îți lipsește și ce te face să te simți împăcată. Nu-ți fie teamă de singurătate, datorită ei vei avea ocazia să începi un nou capitol minunat al vieții tale.

Dacă ai ales al doilea înger...

Ai nevoie de iubire... și cam atât. Fie că vorbim despre iubirea partenerului de cuplu, iubirea primită de la membrii familiei sau chiar iubirea pe care ți-o oferi singură, în luna iunie tu trăiești pentru a primi și a oferi iubire.

Citește și:

Universul te sfătuiește să încerci să te înconjori de oameni optimiști, pozitivi, pe care să te bazezi și care să te ajute să îți dai seama cât ești de specială și cât de rar este sufletul tău. Profită de următoarele săptămâni pentru a lucra la relațiile pe care le ai cu aceștia astfel încât legăturile dintre voi să fie unele sănătoase, mature, frumoase, fericite.

Dacă ai ales al treilea înger...

Ai nevoie de liniște. Nimic mai mult. Ultimele luni au fost destul de haotice pentru tine, cu schimbări importante și neașteptate care ți-au dat peste cap toate planurile și te-au făcut să înveți lucruri importante. Tot ce îți dorești acum de la prima lună a verii este să îți aducă liniștea după care tânjești atât de mult.

Citește și:

Universul te sfătuiește să ai răbdare și să îți amintești că este o perioadă mai dificilă, însă și asta va trece. Încearcă să rămâi concentrată pe lucrurile pozitive și să îți spui că vei închide acest capitol cu lecții speciale, care te vor ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.