Setari Cookie-uri

Citatul sufletului tău pentru luna august 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut

Luna august este aici pentru a ne elibera de toată durerea care ne ține în trecut și nu ne permite să vedem cât de frumoasă este viața. Universul ne trimite energie divină care să ne vindece inimile și să ne ajute să mergem mai departe.

Este o perioadă cu adevărat specială, plină de evenimente minunate care ne vor învăța să apreciem fiecare clipă și să fim recunoscători pentru lucrurile mărunte.

Află care este citatul pentru sufletul tău pentru ultima lună a verii 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Prin toate mijloacele, rezervă-ți timp pentru a fi singur, salută-te pe tine însuți, vezi cum este înveșmântat sufletul tău.

Taur

Ascultă-ți propria voce, ascultă-ți sufletul, prea mulți dintre noi ascultăm zgomotul lumii, în loc să se asculte pe ei înșiși. În adâncul tău știi ce îți doreșți, nu lăsă pe nimeni altcineva să decidă pentru tine.

Gemeni

Atunci când te naşti, nu eşti un copac, ci o sămânţă. Trebuie să creşți, trebuie să ajungi la o înflorire, iar această înflorire va fi mulţumirea ta, împlinirea ta. Această înflorire nu are nimic de-a face nici cu puterea, nici cu banii, nici cu politica. Nu are legatură decât cu tine, cu evoluţia ta personală.

Citește și:

Rac

Poate alergăm, mergem, ne împiedicăm sau zburăm. Dar să nu uităm niciodată scopul călătoriei sau să pierdem vreo șansă de a vedea un curcubeu.

Leu

Dacă ţi-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou. Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp… mergi mai departe atunci când toţi se aşteaptă să renunţi. Nu lăsă să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel că în loc de milă să impui respect. Când nu mai poți să alergi, ia-o la trap. Când nu poţi nici asta, ia-o la pas. Când nu poţi să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.