Setari Cookie-uri

Citatul sufletului tău pentru luna august 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut

Luna august este aici pentru a ne elibera de toată durerea care ne ține în trecut și nu ne permite să vedem cât de frumoasă este viața. Universul ne trimite energie divină care să ne vindece inimile și să ne ajute să mergem mai departe.

Fecioară

Învață să apreciezi micile momente. Există puține bucurii în viață care egalează o conversație bună, o plimbare frumoasă, o îmbrățișare dată din suflet, un zâmbet adevărat.

Balanță

Fiecare moment este o oportunitate de a îți schimba viața pentru că în orice moment poți să îți schimbi modul de a simți.

Scorpion

O inimă fericită este recunoscătoare. Mulțumește-te cu ce ai. Apreciază fiecare lucru mărunt. Cu cât ești mai recunoscătoare cu atât vei fi mai fericită.

Săgetător

Nu uita niciodată că pielea se încreţeşte, părul încărunţeşte, iar zilele se transformă în ani… dar ce e mai important se conservă; forţa şi determinarea ta nu au vârstă. Spiritul tău este cel care îndepărtează pânzele de păianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reuşită e o altă încercare. Cât timp trăieşti, simte-te viu.

Citește și:

Capricorn

Poate că această călătorie numită viață nu este despre a deveni ceva. Ci este despre a-ți dezvăța sufletul de tot ceea ce nu este cu adevărat, pentru a putea deveni cine era menit să fie de la început.

Vărsător

Ah, suflete, îţi este frică prea mult. Ai văzut propria noastră tărie. Ai văzut propria noastră frumuseţe. Ai văzut peştii tăi aurii. Atunci de ce te-ai mai teme? Tu eşti cu adevărat sufletul sufletului sufletului.

Pești

Viața este un joc dur și halucinant, viața înseamnă salturi cu parașuta, înseamnă risc, înseamnă să cazi și să te ridici, înseamnă alpinism, înseamnă voință să ajungi în punctul cel mai înalt și să te simți nemulțumit.

foto main Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.