Aceste 7 reguli simple te pot ajuta să îți faci viața mai frumoasă, mai pozitivă, mai interesantă, mai plină de semnificație, înțelepciune și dragoste. Iată care sunt cele 7 reguli importante în psihologie:

1. Regula oglinzilor

Oamenii care te înconjoară sunt oglinzile tale. Ele reflectă caracteristicile personalității tale pe care îți este greu să le înțelegi. De exemplu, dacă cineva este nepoliticos cu tine, înseamnă că tu vrei să fie așa - că tu îi permiți acest lucru. Dacă oamenii se joacă cu sentimentele tale, înseamnă că ești o fire credulă și crezi orbește pe toată lumea. Așadar, nu există niciun motiv să fii supărată pe cineva care se poartă diferit de cum ar trebui să se poarte.

2. Regula alegerii

Tot ce se întâmplă în viața ta este rezultatul alegerii tale. Nu există oameni răi - ci doar oameni nefericiți. Dacă nu îți place de anumiți oameni, însă încă îi păstrezi în viața ta, înseamnă că tu vrei ca ei să fie parte din prezentul tău.

Nu uita că tu ești cauza a tot ceea ce ti se întâmplă. Ești creatoarea din spatele propriului tău destin.

3. Regula greșelilor

Cu toții facem greșeli. Opiniile și acțiunile noaște sunt considerate corecte sau greșite de alții. Lumea reală nu este una alb-negru pentru că totul este subiectiv. Nu suntem ideali, suntem doar suflete care încearcă să își găsească scopul în viață; avem dreptul să facem greșeli. Cel mai important lucru este să recunoaștem greșelile făcute și să le corectăm.

4. Regula reciprocității

Ai exact ceea ce ai nevoie și ce meriți - nici mai mult, nici mai puțin, indiferent dacă este vorba de relații, muncă sau bani. Dacă nu poți iubi complet o persoană este ridicol să îi ceri acesteia să te iubească așa cum vrei tu să fii iubită.

Așadar, pretențiile tale nu au sens. Însă, în același timp, când decizi să te schimbi în mai bine, oamenii din jurul tău se pot schimba în bine.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: