Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 9-15 august

Spune-mi ce zodie ești pentru a iți spune de ce ai nevoie în această săptămână.

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Berbec - Ai nevoie să simți că ești respectată

Îți dorești foarte mult că oamenii din jurul tău să creadă în tine, să te respecte pentru cine ești și să nu încerce să te schimbe. Din fericire, partenerul de cuplu îți este alături necondiționat în această perioadă și te sprijină în toate deciziile pe care le iei indiferent de cât de îndrăznețe sau ieșite din comun sunt acestea.

Taur - Ai nevoie de atenție

Această perioadă este una mai dificilă pentru tine în ceea ce privește viața personală. Ești mai sensibilă și mai atentă la fiecare detaliu, motiv pentru care încerci să te înconjori de oameni în care poți avea încredere și care să te susțină necondiționat.

Citește și:

Gemeni - Ai nevoie de timp

Ai foarte multe lucruri pe cap de care trebuie să te ocupi în această săptămână și nu mai știi cum să îți planifici programul astfel încât să rezolvi tot ce îți propui. În cazul în care nu îți ajunge timpul, îndrăznește să ceri ajutorul colegilor de echipă.

Rac - Ai nevoie de sfaturi

Ești într-un moment mai dificil; simți că te afli la o răscruce de drumuri și, oricât de mult ai încerca să analizezi situația și să faci schimbările potrivite, nu îți dai seama care este drumul pe care trebuie să mergi mai departe. Discută cu o persoană de încredere, te va ajuta foarte mult.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.