Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 9-15 august

Spune-mi ce zodie ești pentru a iți spune de ce ai nevoie în această săptămână.

Leu - Ai nevoie să înveți să te apreciezi

Nimeni nu o va face dacă nici măcar tu nu o faci. Nu mai aștepta validare de la nicio persoană; încearcă să privești în sufletul tău, să fii mândră de tine, să te apreciezi pentru ceea ce ești și tot ce ai reușit să faci până acum. Ești minunată, draga mea!

Fecioară - Ai nevoie de timp liber

În ultima perioadă ai fost mai tot timpul pe fugă. Ai foarte multe taskuri și sarcini pe cap și îți este tot mai greu să reușești să le rezolvi fără să rămâi în urmă cu timpul. De ce ai nevoie în această perioadă? De puțină relaxare; trebuie să înveți să te pui pe primul loc, să îți încarci bateriile și să te bucuri și de lucrurile mărunte ale vieții.

Balanță - Ai nevoie de afecțiune

Citește și:

Lucrurile par să fie tot mai simple pentru tine; încerci să acorzi mai multă atenție sentimentelor și emoțiilor pe care le ai și găsești puterea de a ajunge pe linia de plutire și de a merge mai departe. Chiar și așa, ai nevoie de oameni frumoși în jurul tău, care să te sprijine și să îți arate ce înseamnă să iubești necondiționat.

Scorpion - Ai nevoie de liniște sufletească

Treci prin câteva momente destul de aglomerate în ceea ce privește viața profesională și îți este tot mai dificil să îți faci timp și pentru tine și lucrurile care îți bucură sufletul. Seară de seară, încearcă totuși să găsești câteva minute pentru a medita și a petrece puțin timp singură - ai nevoie să îți pui gândurile în ordine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.