Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 9-15 august

Spune-mi ce zodie ești pentru a iți spune de ce ai nevoie în această săptămână.

Săgetător - Ai nevoie să nu te dai bătută și să crezi în tine

Lucrurile sunt mai roz decât crezi, numai că ajungi să le gândești mult prea mult, să creezi probleme acolo unde nu sunt, concentrându-te mai mult pe partea negativă. Învață să crezi în tine, ești foarte aproape de împlinirea unuia dintre cele mai mari visuri pe plan profesional.

Capricorn - Ai nevoie să înveți arta răbdării

Te pregătești pentru o schimbare importantă în viața ta. Simți, totuși, că lucrurile se desfășoară mult prea încet pentru tine și vrei să grăbești procesul. Astrele te sfătuiesc să ai răbdare, să permiți Universului să își joace cartea și, în schimb, să te concentrezi doar pe acele situații care pot depinde de tine.

Citește și:

Vărsător - Ai nevoie să lupți pentru ceea ce îți dorești

Această perioadă este una dificilă, însă interesantă pentru tine deoarece întâmplările de care ai parte te determină să ai mai mult că niciodată încredere în tine și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Urmează să se întâmple lucruri minunate.

Pești - Ai nevoie să crezi în visurile tale

Această perioadă este una mai dificilă pentru tine, însă trebuie să continui să mergi în continuare pe drumul tău. Mai ai extrem de puțin și vei vedea cât de frumos este curcubeul pe care Universul îl va picta pe cerul tău. Crede în visurile tale, nu te da bătută, luptă pentru ceea ce îți dorești.

foto main Miliushenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.