Rețeta pentru cele mai bune rasucele făcute în casă. Cu parmezan și cașcaval

Rețeta pentru cele mai bune rasucele făcute în casă. Cu parmezan și cașcaval

Delicioase și incredibil de ușor de făcut. Bune atât calde, cât și reci. 

Vreți să pregătiți ceva rapid și delicios? Atunci trebuie să încercați aceste rasucele din foietaj. Sunt gata în doi timpi și trei mișcări și sunt atât de bune încât nu va va ajunge o singură tavă și imediat veți mai face încă o porție.

Rasucele făcute în casă. Crocante, delicioase și (așa cum v-am obișnuit) mega ușor de făcut. Rețetă via Cosânzenele Gătesc

Ingredientele necesare:

- aluat de patiserie - foietaj pufos;
- cașcaval ras;
- parmezan ras;
- un ou bătut;
- o lingură ulei de măsline;
- un cățel de usturoi;
- puțin pătrunjel proaspăt;
- sare.

Cum se prepară.

- întindem aluatul și presăram peste el o parte din cașcaval și parmezan.

- îl împăturim în două și îl aplatizăm bine cu sucitorul;

- îl dăm cu ou pe toată suprafața apoi continuăm cu încă un strat de cașcaval și parmezan;

- îl tăiem felii subțiri, le răsucim de câteva ori și le aranjăm frumos într-o tavă tapetată cu hârtie de copt;

- băgăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 15-20 minute (până prind crustă);

- imediat ce am scos tava din cuptor, ungem rasucelele cu mixul de ulei de măsline, usturoi mărunțit, pătrunjel și sare.

Găsiți pașii în clipul de mai jos.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri