Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 30 august - 5 septembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie sa renunti sa iti mai faci griji din nimicuri

Nu te mai ingrijora din fiecare detaliu marunt. Incearca sa faci un pas in spate si sa te lasi purtata de vant. Este posibil ca Universul sa te pregateasca pentru un nou capitol in aceasta saptamana. Permite-i sa iti arate cat de frumoasa va fi viata ta.

Taur - Trebuie sa renunti la nevoia de a detine controlul non stop

Sunt atat de multe lucruri pe care nu le putem controla in aceasta viata. Nu incerca sa lupti impotriva destinului, Universul are un plan minunat pentru tine, iar tu tot ii pui bete in roate si nu ii permiti sa iti arate cat de special iti va fi viitorul.

Gemeni - Trebuie sa renunti la gandurile negative

Nu te mai concentra asupra gandurilor negative; acestea sunt doar ganduri, multe dintre ele nici macar nu sunt reale, ele traiesc in imaginatia ta. De aceea trebuie sa inveti sa te eliberezi de ele, sa le permiti sa plece astfel incat sa te bucuri cu adevarat de viata.

Citește și:

Rac - Trebuie sa renunti la obisnuinta de a analiza fiecare detaliu

Esti concentrata pe fiecare detaliu si astfel ajungi sa pierzi bucuria vietii. Invata sa iti linistesti sufletul si sa privesti imaginea de ansamblu. De asemenea, cultiva recunostinta si indeapta-ti atentia asupra lucrurilor frumoase si speciale din viata ta.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.