Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 30 august - 5 septembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie sa renunti sa te mai pui pe plan secund

Esti atat de concentrata pe a iubi oamenii, a ii ajuta, a ii sustine incat iti tai singura aripile si nu mai ai timp pentru a iti trai viata ta. Invata sa fi putin egoista si sa te pui pe primul loc. Invata sa ai mai multa grija de tine si sa iti faci timp pentru lucrurile care iti fac sufletul fericit.

Fecioara - Trebuie sa renunti sa mai traiesti in trecut

Nu te mai intoarce in trecut deoarece nu mai poti schimba nimic. Ce poti face, in schimb? Invata lectiile, accepta ce s-a intamplat si mergi mai departe cu viata ta. In aceasta saptamana Universul iti pregateste cateva surprize si este posibil ca tu sa nici nu le vezi pentru ca traiesti din amintirile dureroase.

Balanta - Trebuie sa renunti sa te mai lasi influentata de oamenii din jur

Nimeni nu traieste viata ta mai bine decat o faci tu. Nimeni nu stie de ce ai nevoie pentru a fi fericita cu adevarat. Atunci... intrebarea mea este urmatoarea: de ce permiti oamenilor sa ia decizii pentru tine? De ce ii lasi sa iti controleze viitorul? Preia fraiele vietii tale. Indrazneste sa traiesti asa cum iti doresti.

Citește și:

Scorpion - Trebuie sa renunti sa te mai concentrezi pe lucrurile urate

Tu singura atragi raul in viata ta concentrandu-te intotdeauna pe lucrurile mai putin frumoase. Trimiti energie negativa in Univers, iar Universul iti raspunde cu aceeasi moneda. Invata sa faci o schimbare si sa cultivi recunostinta si optimismul in viata ta.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.