Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 30 august - 5 septembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Sagetator - Trebuie sa renunti la oamenii toxici

Daca vrei sa vezi schimbari pozitive in jurul tau, invata sa te indepartezi de oamenii toxici si sa te inconjori de suflete frumoase, optimiste care iubesc viata cum o iubesti tu si care nu se plang de fiecare data cand dau de un hop.

Capricorn - Tebuie sa renunti la frica de schimbare

De ce te temi atat de tare de schimbare? Care este cel mai greu lucru pe care il poti face? Esuezi? Asa, si? Esuand inveti. Cresti, te dezvolti. Indrazneste sa iesi din zona de confort, sa iti asumi riscuri si sa incepi sa faci schimbarile pe care ti le doresti in viata ta.

Varsator - Trebuie sa renunti sa te mai concentrezi atat de mult pe viitor

Nu uita ca nu destinatia este cea care conteaza, ci calatoria. Aceasta este viata ta - aici si acum traiesti cu adevarat. Ziua de maine este incerta, asa ca invata sa fii prezenta in momentul din fata ta. Bucura-te de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.

Citește și:

Pesti - Trebuie sa renunti la ideea ca lucrurile se schimba fara sa misti un deget

Nu astepta sa iti pice din cer; daca vrei sa vezi rezultate in viata ta, daca vrei sa te bucuri de schimbari frumoase, sa evoluezi si sa traiesti asa cum iti doresti, atunci invata sa iti asumi riscuri, sa iti faci planuri, sa actionezi. Nimeni nu va veni sa iti schimbe viitorul, tu trebuie sa faci asta.

foto main Gribanessa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.