Setari Cookie-uri

10 Lucruri pe care să ți le spui în fiecare dimineață din această toamnă pentru a elimina haosul din viața ta

Viața ta nu este determinată de ce spui oamenilor din jurul tău... ci de ceea ce îți șoptești singură. Cuvintele pe care ți le spui ție au cea mai mare putere. 

Fericirea vieții tale depinde de calitatea gândurilor tale. Mintea este, într-adevăr, câmpul tău de luptă - este locul în care poți găși cele mai mari conflicte. În viața reală nu s-a întâmplat niciodată nici măcar jumătate din haosul pe care tu ți l-ai închipuit. Însă, dacă permiți acestor gânduri neplăcute să locuiască în mintea ta, ele vor reuși să îți fure pacea, liniștea și bucuria și, în cele din urmă, vor pune stăpânire pe viața ta.

Ești ceea ce gândești... și nu poți schimba nimic dacă nu îți schimbi gândirea.

Diminețile sunt unul dintre cele mai potrivite momente pentru că această schimbare să devină o rutină a vieții tale. Fiecare dimineață este una extrem de importantă - este fundamentul din care este construită ziua. Modul în care alegi să îți petreci dimineața poate fi folosit pentru a prezice tipul de zi pe care urmează să o ai.

Citește și:

Așadar, când te trezești, ia-ți câteva clipe pentru a te gândi la ce privilegiu este să fii pur și simplu în viață și sănătoasă. În momentul în care începi să vezi viața precum o binecuvântare, te asigur că va începe să se simtă așa. Și când începi ziua într-o stare conștientă ca aceasta, este mai ușor să te concentrezi eficient și să ai parte de o zi absolut minunată.

Iată câteva afirmații minunate pe care să ți le spui în fiecare dimineață:

1. Este o nouă zi. Un nou început. O nouă viață. Am puterea de a trăi această zi cum știu eu mai bine - și aleg să o umplu de fericire, de bucurii, de zâmbete și de iubire.

2. Este alegerea mea să fiu pozitivă și liberă sau să mă închid în propria negativitate. Să trăiesc în prezent sau să fiu plină de speranță în prezent. Și astăzi știu ce aleg.

Citește și:

3. Zâmbetul meu este un simbol al speranței și al forței. Zâmbesc cât de des pot.

4. Învăț să mă îndepărtez cu grație de situațiile care îmi amenință liniștea sufletească, respectul pentru propria persoană, valorile.

5. Cu cât rămân mai liniștită, cu atât devin mai puternică. Pacea din interior duce la un progres real și semnificativ în exterior.

6. Aleg discreția. Aleg simplitatea. Aleg liniștea.

7. Mă ridic de la pământ și merg mai departe. Viața nu mi-a fost dată pentru a o trăi mediocru. Lupt pentru visurile mele și pentru fericirea mea.

8. Nu regret că sunt o persoană bună pentru persoanele greșite. Comportamentul meu spune totul despre mine, iar comportamentul lor spune destul despre ele.

9. Aleg să iert și să îmi eliberez sufletul de toate sentimentele negative pe care le simte. Aleg să merg mai departe cu viața mea. Este o nouă zi, un nou început.

Citește și:

10. Eu contez. Eu mă iubesc. Eu sunt puternică pentru a infrunta furtunile din fața mea. Eu sunt fericită.

foto main bruniewska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.