Setari Cookie-uri

5 Semne care te pot ajuta sa identifici oamenii toxici din viata ta

Oamenii toxici nu traiesc pe o alta planeta - ei sunt aici, in jurul nostru, la fiecare pas. Sansele sunt sa cunosti deja una, doua persoane toxice. Gandeste-te la oamenii care iti consuma energia ori de cate ori esti in jurul lor... la cei care intra intr-o incapere si simti cum energia se schimba radical. 

In preajma oamenilor toxici iti simti sufletul obosit pentru ca acesta depune mai multa energie pentru a se apara.

Este esential sa inveti cum sa identifici oamenii cu suflet toxici. De ce? Pentru ca te vei ajuta sa iti protejezi timpul si energia. Nu trebuie neaparat sa elimini persoana toxica din viata ta (unele persoane toxice sunt prieteni foarte apropiati, membri ai familiei, colegi de munca sau chiar superiori). ICel mai bun lucru le care il poti face este sa iti protejezi sufletul trasand limite sanatoase si incercand sa nu permiti acestor oameni sa te copleseasca cu energia lor negativa si sa intunece cerul de deasupra inimii tale.

Iata cateva semne de avertizare ca cineva are un suflet toxic la care ar fi bine sa fii atenta de acum inainte:

1. Nu are nimic frumos de spus. Niciodata. Despre nimeni si despre nimic

Ai avut o zi buna - poate ca ti-a reusit un task la locul de munca pe care te chinuiai sa il rezolvi de foate mult timp sau poate ca ai primit un bonus sau chiar o marire de salariu. Poate ca bebelusul tau a spus primele cuvinte sau ai intalnit pe cineva care ti-a schimbat radical ziua si starea de spirit.

Citește și:

Cand ni se intampla lucruri bune, simtim adesea nevoia de a impartasi fericirea noastra cu oamenii dragi. Insa, daca nu vrei sa ii spui unei persoane anume pentru ca stii ca nu se va bucura pentru tine sau nu va avea ceva frumos de zi, atunci acesta este clar un semn ca este o persoana toxica.

Oamenilor toxici le este greu sa empatizeze si sa se bucure la fericirea altora. Nu esti tu de vina, ci ei sunt.

2. Negativitatea ii caracterizeaza

Oamenii toxici cauta intotdeauna raul in orice situatie. Este ca si cum ar fi un magnet pentru acesta - il atrag cu fiecare pas pe care il fac. Au intotdedauna o multime de motive pentru care orice lucru bun nu este deloc bun.

Ei nu stiu sa se bucure de lucrurile marunte, sa priveasca partea plina a paharului, sa traiasca in momentul prezent. Ei sunt coplesiti de probleme, de stres, de anxietate, de negativitate. Si nu se opresc pana nu ii coplesesc si pe cei din jurul lor cu aceste stari.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.