Setari Cookie-uri

5 Semne care te pot ajuta sa identifici oamenii toxici din viata ta

Oamenii toxici nu traiesc pe o alta planeta - ei sunt aici, in jurul nostru, la fiecare pas. Sansele sunt sa cunosti deja una, doua persoane toxice. Gandeste-te la oamenii care iti consuma energia ori de cate ori esti in jurul lor... la cei care intra intr-o incapere si simti cum energia se schimba radical. 

3. Sunt intotdeauna dornici sa se certe

O persoana toxica este intotdeauna pusa pe scandal. Ii place sa atraga certuri, sa aiba argumente serioase si dificile si sa fie in conflict apoape cu toata lumea.

In cazul in care simti cum esti trasa intr-o cearta, iti recomand sa faci tot posibilul si sa eviti o astfel de situatie. Renunta, fa un pas in spate si opreste-te cat inca mai poti. Nu face joocul unei astfel de persoane, nu iti consuma energia, nu incerca sa dai explicatii.

In cazul in care intri in aceasta lupta, pregateste-te sa pierzi. O persoana toxica face orice ca sa castige.

4. O persoana toxica nu isi asuma niciodata nimic

Oamenii toxici isi asuma rareori (spre niciodata) responsabilitatea pentru comportamentul lor. Nu isi vor cere scuze, nu vor coopera, nu vor face compromisuri, nu vor incerca sa indrepte lucrurile si nici sa se schimbe din cauza a ceea ce spui. Nu sunt genul de oameni pe care sa te poti baza oricand, care sa isi doreasca sa te ajute intr-o zi dificila sau sa te ridice cand esti la pamant si sa te ajute sa mergi mai departe.

Citește și:

5. O persoana toxica va incerca sa iti fure energia

Oamenii toxici au puterea de a fura energia pozitiva din jurul lor - aceasta pur si simplu dispare si este inlocuita cu energie negativa, toxica.

Cand ai o persoana toxica in viata ta, este esential sa iti protejezi sufletul si cel mai bun mod este de a impune cateva limite, de a te distanta si de rari inteactiunile cu aceasta. Pastreaza-ti energia pentru relatiile cu adevarat frumoase din viata ta.

foto main yuliacorreal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.