Setari Cookie-uri

Un efect major al consumului de varza kale, conform unui nutritionist

Varza kale este benefica pentru multe lucruri, inclusiv pentru sanatatea inimii!

Varza kale este un superaliment deja recunoscut, iar cand te uiti la valoarea sa nutritionala, intelegi si de ce. Contine vitamine importante, fibre si antioxidanti si ne poate ajuta sa luptam impotriva racelilor, imbunatateste sanatatea oaselor si chiar si aspectul parului.

Un efect secundar major al consumului de kale este ca imbunatateste sanatatea inimii datorita nivelului ridicat de Vitamina K.

“De fapt, o portie de varza Kale cruda contine aproape 100% din necesarul nutritional de vitamina K, in vreme ce o portie de varza kale gatita contine de patru ori mai mult!”, spune Amy Goodson, medic nutritionist si autor al cartii, The Sports Nutrition Playbook. Prin comparatie, o portie de salata iceberg contine doar 11% din necesarul nutritional de vitamina K.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.