Setari Cookie-uri

Soarele a intrat in zodia Balanta. Furtunile cosmice intense ne determina sa lucram mai mult ca oricand la noi insine

Evenimentele astrologice se tin lant pe final de septembrie. Ne pregatim intens pentru o schimbare de energie incredibila deoarece Soarele se deplaseaza in semnul echilibrat al zodiei Balanta. De pe 23 septembrie, chiar a doua zi dupa echinoctiul de toamna, Soarele va fi in acest semn armonios si creativ si va ramane aici pana pe 22 octombrie. 

Horoscop Rac

Sfatul Universului pentru tine: Conecteaza-te la copilul tau interior

Energia jucausa a Balantei se conecteaza cu copilul tau interior si ii cere sa iasa si sa se joace. Poate fi dificil sa ramai concentrata asupra vietii profesionale in aceasta perioada, insa din cand in cand este bine sa iei o pauza de la munca si sa traiesti simplu, sa te bucuri de lucrurile care chiar conteaza. Fa-ti timp pentru tine, te vei bucura maxim de urmatoarele zile.

Horoscop Leu

Sfatul Universului pentru tine: Nu-ti fie teama sa iesi din zona de confort

Astrele iti ofera posibilitatea sa faci lucruri noi si interesante in urmatoarele saptamani. Nu te teme de schimbare. Distreaza-te, exploreaza, descopera pentru ca doar asa te vei conecta cu energia minunata a Universului si vei reusi sa atragi experiente tot mai frumoase care iti vor face sufletul fericit.

Citește și:

Horoscop Fecioara

Sfatul Universului pentru tine: Atentia ta este indreptata asupra locuintei

Tu apreciezi profund siguranta si sentimentul de liniste pe care ti le poate oferi casa si, cu acest tranzit care se concentreaza pe frumusete si pe armonie, iti vei dori sa te asiguri ca locuinta ta este perfect aranjata si gata sa primeasca energia pozitiva a Universului. Incepi organizarea pentru toamna si faci schimbari destul de serioase, renuntand la toate lucrurile care nu iti mai aduc bucurie.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.