Setari Cookie-uri

Soarele a intrat in zodia Balanta. Furtunile cosmice intense ne determina sa lucram mai mult ca oricand la noi insine

Evenimentele astrologice se tin lant pe final de septembrie. Ne pregatim intens pentru o schimbare de energie incredibila deoarece Soarele se deplaseaza in semnul echilibrat al zodiei Balanta. De pe 23 septembrie, chiar a doua zi dupa echinoctiul de toamna, Soarele va fi in acest semn armonios si creativ si va ramane aici pana pe 22 octombrie. 

Horoscop Balanta

Sfatul Universului pentru tine: Nu uita sa te bucuri de momentul prezent

Esti destul de concentrata asupra viitorului - iti doresti foarte mult sa evoluezi pe plan profesional si sa iti rezolvi problemele financiare, motiv pentru care uiti sa iti mai faci timp si pentru tine. Incearca sa gasesti un echilibru intre cariera si viata personala. Ai nevoie de pauze, de activitati relaxante, de pasiunile tale astfel incat sa nu simti ca traiesti doar pentru a munci.

Horoscop Scorpion

Sfatul Universului pentru tine: Uita de trecut

Ai fost foarte concentrata asupra tuturor lucrurilor care ti s-au intamplat in trecut. Insa, de data aceasta, energia Universului vine pentru a te vindeca definitiv si a te ajuta sa te rupi de trecut. Sa inchizi acea usa dureroasa si sa mergi mai departe cu viata ta. Meriti sa fii fericita, sa traiesti in momentul prezent, sa te bucuri de clipa din fata ta.

Citește și:

Horoscop Sagetator

Sfatul Universului pentru tine: Invata sa te bucuri de lucrurile care chiar conteaza

In ultima perioada ai fost foarte concentrata asupra vietii profesionale si nu ai mai avut timp pentru tine. Insa, in sezonul Balantei, energia jucausa a acestei zodii iti cere sa te luminezi si sa razi ai mult. O atitudine pozitiva este unul dintre cele mai bune instrumente pentru a manifesta ceea ce vrei in viata, ajutandu-te sa construiesti astfel si o perspectiva optimista asupra viitorului.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.