Setari Cookie-uri

Soarele a intrat in zodia Balanta. Furtunile cosmice intense ne determina sa lucram mai mult ca oricand la noi insine

Evenimentele astrologice se tin lant pe final de septembrie. Ne pregatim intens pentru o schimbare de energie incredibila deoarece Soarele se deplaseaza in semnul echilibrat al zodiei Balanta. De pe 23 septembrie, chiar a doua zi dupa echinoctiul de toamna, Soarele va fi in acest semn armonios si creativ si va ramane aici pana pe 22 octombrie. 

Horoscop Capricorn

Sfatul Universului pentru tine: Pregateste-te pentru o perioada intensa, dar frumoasa

Daca vrei sa faci schimbari, aceasta este cea mai buna perioada pentru a iti lua inima in dinti si a lupta pentru visurile tale. Esti motivata si dornica de a iti urma visurile. Acesta poate fi momentul perfect pentru a reflecta asupra carierei si pasiunilor tale si sa iti modifici drumul astfel incat sa ajungi acolo unde iti doresti.

Horoscop Varsator

Sfatul Universului pentru tine: Indreapta-ti atentia asupra pasiunilor tale

In aceasta perioada Univesul vrea sa iti amintesti ca profesia este ceea ce faci, nu ceea ce esti. Ai neglijat vreo dorinta interna sau vreun proiect de care ti-ai fi dorit sa te ocupi? Ai avut vreun vis la care ai renuntat? Acum este momentul sa iei o pauza de la cariera si sa iti indrepti atentia asupra pasiunilor tale.

Citește și:

Horoscop Pesti

Sfatul Universului pentru tine: Invata sa fii singura

Desi aceasta perioada ajuta multe astre sa fie foarte sociabile, pentru tine acesta este un moment important de analiza a sinelui. Petrece mai mult timp singura, da-ti seama cine esti, ce te face fericita, care este drumul pe care vrei sa mergi mai departe. Poti descoperi lucruri noi despre tine, emotii ascunse, potential neexploata si chiar dorinte misterioase. Te poti cunoaste mai bine in timp ce afli mai multe despre ceea ce vrei de la viata.

foto main Daniel Eskridge, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.